Recent werk

Stucadoren is het uitvlakken van muren of plafonds, oftewel het “strak” maken van een hobbelige wand of een golvend plafond. Bij stucadoorswerk zijn de afwerkmogelijkheden groot. Na stucadoorswerk is schilderen of tegelen mogelijk, maar er kan ook gekozen worden voor sierpleister op kleur, waarbij verdere afwerking niet nodig is. Stucadoorsbedrijf G.Pikkert kan voor u sierpleister in diverse kleuren en structuren, schuurwerk, raapwerk, spuitwerk en lijstwerk verzorgen. Wij leveren kwaliteit door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen en actuele technieken.

Wanden en plafonds

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk zorgt voor een perfecte ondergrond voor onder andere: sierpleister (spachtelputz), beschilderen, sauzen, behang, etc. De mate van gladheid naar keuze; ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

Fijn schuurwerk

Door middel van een draaiende techniek kan het zogenaamde schuurwerk gecreëerd worden. Deze afwerking wordt op de wanden over het algemeen gesausd.

Sierpleister (wanden)

Ook wel spachtelputz genoemd. De grofheid van de structuur is in verschillende soorten te leveren. Verder kan deze vorm van afwerking in praktisch elke kleur gemengd worden.

Spuitwerk (plafonds)

Spack- of spuitpleister is in verschillende kleuren en structuren leverbaar. Het wordt in tegenstelling tot andere afwerkingen niet handmatig maar machinaal aangebracht.

Lijstwerk (plafonds)

Ook kan stucadoorsbedrijf G.Pikkert lijstwerk en ornamenten, geheel naar uw wens, verzorgen.

Badkamers

Beal Mortex Color is een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen). De Mortex® Color wordt momenteel veel gevraagd voor het uitvoeren van vloeren, muren en meubels met een taddelakt look of met het uitzicht van effen beton! Het kan gebruikt worden in natte ruimtes.